Magazín

Jak osvěžit na denní menu

Written by Jan Neckář

Současné situace můžete využít, abyste obměnili denní menu vaší restaurace. A nejen denní menu ale i stálý jídelní lístek. Čas od času byste měli hostům nabídnout něco nového, něco překvapivého, něco, čím je oslníte. Inspirujte se recepty světových kuchařů a vyzkoušejte vařit jídla dle nejnovějších kulinářských trendů.

Na webových stránkách Orkla f.s. naleznete originální recepty, které osvěží jídelní lístek nejedné restaurace. Nedílnou součástí všech receptů je nejen výčet potřebných surovin a konkrétních produktů, ale také

Máte k dispozici kalkulační list, pomocí něhož si snadno spočítáte náklady na jednu porci. Chápeme a respektujeme jedinečnost každé restaurace. Proto Vám na našich stránkách nabízíme velmi různorodé recepty a přinášíme také tipy od opravdových kuchařských mistrů. Poradí Vám, jak správně uvařit jáhly a bulgur, jak zkřehčit maso a mnoho dalších vychytávek.

Na stránkách si také můžete stáhnout kuchařku. Připravili ji profíci z Chef Clubu společně s kolegy z Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Máte tak k dispozici hned dvacet skvělých receptů, které jsou skvělým zpestřením denního menu. A když je ozkoušíte a hosté budou spokojení, můžete je zahrnout i do stálých jídelních lístků. Nechte se inspirovat a nahlédněte pod pokličku opravdovým kuchařským mistrům.

About the author

Jan Neckář